Zvanično - pao jedan od najvažnijih potpisa na Kamp Nou vredan pola milijarde evra! (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2018, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - pao jedan od najvažnijih potpisa na Kamp Nou vredan pola milijarde evra! (foto)

Čelnici Barselone prezadovoljni, a ko voli nek' izvoli...

Fudbaler Barselone Sergio Buskets potpisao je novi ugovor po kojem će ostati u klubu do 2023. godine, objavio je katalonski klub.

On će u okviru ugovora imati otkupnu klauzulu u iznosu od čak 500 miliona evra što je iznos koji zainteresovani klubovi moraju da plate kako bi odvela Barsino dete sa Nou Kampa.

🖊 #Sergio2023

🔵🔴 pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << twitter.com/0D7iDA4aO6

— FC Barcelona (@FCBarcelona) 27. септембар 2018.

Španski vezista ponikao je u La Masiji i u prvom je timu "Blaugrane" od 2008. godine kada ga je uveo Pep Gvardiola koji ga je sezonu pre toga vodio u drugom timu Barse.

Od tog trenutka, Buskets postaje neizostavni šraf najtrofejnije generacije kluba svih vremena, a do sada je odigrao 317 utakmica za svoj klub.

Od 2009. godine je i standardni španski reprezentativac, a trenutno je nakupio 109 nastupa i postigao dva gola za "Furiju".

Momak koji ima 30 godina vrlo je često osporavan naročito od strane navijača, ali mnogi smatraju da je upravo on jedan od najzaslužnijih što je "tiki-taka" napravila revoluciju u svetu fudbala.

Na Kamp Nou sada mogu da odahnu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVANIČNO: Buskets od pola milijarde! Samo je Mesi plaćeniji...

Izvor: MozzartSport.com, 27.Sep.2018

Dve godine i četiri dana pošto je stavio potpis na produžetak ugovora sa Barselonom do 2021. godine. Serđo Buskets je potpisao novi! Visoki vezista je potpisao novi ugovor sa Barsom do 2023. godine čime je stavljena sva tačka na sve spekulacije o njegovom mogućem odlasku s obzirom da je Pari Sen...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.