Zidan vratio otpisanog, može li Brašanac protiv ovakvog veznog reda Reala? (foto)

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2020, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan vratio "otpisanog", može li Brašanac protiv ovakvog veznog reda Reala? (foto)

Povratak Velšanina u startnu postavu.

Kao što je Zinedin Zidan i najavio pre utakmice u Pamploni, ne postoji nikakav problem sa Geretom Bejlom, koji se danas vratio u startnu postavu Real Madrida.

Real Madrid je na neugodnom gostovanju u Pamploni, ali tamo ima veoma dobru tradiciju, pa gosti veruju da će nastaviti niz pobeda.

Zidan je odlučio da izvede sastav u formaciji 4-4-2, Bejl će uz Benzemu predvoditi napad, dok u veznom redu Isko menja Krosa, ostatak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ekipe je očekivan.

📋✅ ¡Nuestro XI inicial 🆚 @CAOsasuna! #OsasunaRealMadrid | #RMLiga pic.twitter.com/mNPib9SmwV

— Real Madrid C.F.⚽ (@realmadrid) February 9, 2020

Luka Jović će opet šansu dobiti možda sa klupe u drugom poluvremenu, a na drugoj strani starter je Darko Brašanac.

Utakmica je na programu u 16.00.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šta se dešava sa Azarom?

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2020, 14:09

Kada se vraća Belgijanac?..Iako se prvobitno najavljivao raniji povratak na teren, Eden Azar je i dalje misterija u Real Madridu...Belgijanac je povredu članka zadobio još 26. novembra kada mu je prognozirana višenedeljna pauza, ali sada je već skoro tri meseca van stroja...Zinedin Zidan je otklonio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.