Zašto svi hvale evrovizijsku voditeljku Hanu Vedingem? FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 17:38

Zašto svi hvale evrovizijsku voditeljku Hanu Vedingem? FOTO/VIDEO

I dok s nestrpljenjem očekujemo finalno evrovizijsko veče u subotu 13. maja, radni narod Tvitera ne prestaje da komentariše prethodne dve večeri. Na red je došla i voditeljka Hana Vedingem.

Engleskoj glumici pripala je čast da ove godine vodi najpopularnije muzičko takmičenje, a sudeći po komentarima mnogobrojnih obožavalaca Evrovizije, Hana svojim talentima, ali i elegantnim izdanjima ne prestaje da oduševljava javnost.

Samo Hanino pojavljivanje tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << druge polufinalne večeri za pesmu Evrovizije izazvalo je velike ovacije kod publike. Naime, 48-godišnja voditeljka ponela je elegantnu tolaetu u žutoj boji, a celokupno izdanje upotpunila je efektnom šminkom, ali i frizurom.

Tviterašima nije dugo trebalo da primete njen prefinjen izgled, a svoje oduševljenje izrazili su i u mnogoborjnim objavama na društvenoj mreži Tviter.

"Ove haljine su pravljene za Hanu Vedingem", "Prelepa je", bili su smao neki od komentara....

Pravo iznenađenje usledilo je tokom takmičenja, preciznije, tokom glasanja, kada je engleska voditeljka pozvala gledaoce da glasaju za svoje favorite. Međutim, Hana je poziv za glasanje uputila na francuskom jeziku, a to je, prema objavama na pomenutoj mreži, prijatno iznenadilo mnogobrojne fanove Evrovizije.

"Hana Vedingem koja govori fna francuskom je moja religija", glasio je jedan komentar....

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.