Zašto se Alicia Keys više ne šminka?

Izvor: Tracara.com, 30.Avg.2016, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto se Alicia Keys više ne šminka?

(foto: Instagram/therealswizz) Pevačica Alicia Keys nedavno je odlučila da se više ne šminka, pa se tako i na dodeli MTV VMA pojavila bez mejkapa.“To što sam odlučila da se ne šminkam ne znači da sam protiv šminke”, napisala je ona na Twitteru, nakon što su je mnogi iskritikovali zbog takvog pojavljivanja na prestižnoj dodeli nagrada. Alicia je još pre objavila da se više neće šminkati, ni privatno, a ni za televiziju, i preporučila svima da se ugledaju na nju. Y'all, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << me choosing to be makeup free doesn't mean I'm anti-makeup. Do you! 😘😘 pic.twitter.com/Mg0Ug9YA9q — Alicia Keys (@aliciakeys) August 29, 2016 “Ne želim više da se pokrivam. Ni lice, ni um, ni dušu, ni misli, ni snove, ni muke, ni emocije. Ništa”, objasnila je ona. Kako je društvo naviklo da omiljene zvezde gleda u besprekornom izdanju, pojavili su se brojni negativni komentari na račun pevačicinog izdanja na VMA. Alicia Keys wearing a Just Cavalli dress and a Jennifer Fisher necklace at the 2016 MTV Video Music Awards in NYC. #aliciakeys #justcavalli #jenniferfisher #mtv #vmas2016 #hollywood #fashion #fashionista #instafashion #style #instastyle #celeb #instaceleb #singer #photo #dress #necklace #sansmakeup #follow4follow #followme Una foto publicada por Hollywood/Fashion/Red Carpet (@hollywoodsredcarpet) el 30 de Ago de 2016 a la(s) 3:53 PDT “Alicia Keys izgleda je*eno haotično”, tvitovala je jedna devojka. “Ja jesam za prirodnu lepotu, ali Alicia, ti ne postavljaš trend ovim bez šminke sra*em”, dodao je i jedan momak. Naravno, mnogi obožavatelji popularne pevačice stali su u njenu odbranu, a kako je to samo njen izbor, i mi ćemo je podržati – samo napred, Alicia!
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Voditeljka se pohvalila ćerkinim skupim cipelama, fanovi je isprozivali

Izvor: Tracara.com, 30.Avg.2016

(foto: Instagram/hollywilloughby) Većina roditelja bi za odlazak na selo deci preporučila da obuju patike, ali je Holly Willoughby svojoj ćerki Belli odabrala mnogo moderniju obuću. Voditeljka je podelila fotografiju petogodišnje ćerke u Guiseppe Zanotti cipelama, i napisala: “Blue Ivy ide na...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.