Zašto je Megan Foks loša majka?

Izvor: B92, 10.Jun.2023, 11:24

Zašto je Megan Foks "loša majka?"

Glumicu Megan Foks retko viđamo u javnosti sa decom, jer, kako je izjavila jednom prilikom, privatni život drži podalje od medija. Međutim, sada su procurele fotografije iz sasvim obične porodične šetnje, a korisnicima Tvitera nije dugo trebalo da upute kritike.

Pored toga što trpi zlonamerne komentare na račun svog fizičkog izgleda, ponašanja i ljubavnog života, Megan Foks se često susreće i sa osudama kada je u pitanju roditeljstvo.

Glumica ima tri sina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i ne eksponira ih po društvenim mrežama i medijima, a javnost je, prema datim navodima, etiketira kao "lošu majku" - ne provodi dovoljno vremena sa decom, a na Instagramu nema "ni traga, ni glasa" od njih.

Međutim, nedavno su se na Tviteru pojavile Meganine fotografije, a iz priloženog možemo da vidimo da je reč o sasvim običnoj porodično šetnji - ali ne i za korisnike pomenute društvene mreže.

Javnost je sada kritikuje glumicu zbog načina oblačenja svojih sinova, iako je Megan više puta za strane medije pričala da deci daje potpunu slobodu kada je reč o odabiru odevnih predmeta.

I dok je jedni podržavaju, većina je mahom kritikuje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.