Žarko Laušević napravio profil na Tviteru!

Izvor: Press, 25.Sep.2013, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žarko Laušević napravio profil na Tviteru!

Ovaj profil je dobio skoro 600 pratilaca za manje od 24 sata, a svaki Žarkov "tvit" fejvovalo je i retvitovalo bar tridesetak ljudi, što samo govori o tome koliko je ovaj glumac popularan među ljudima.
Žarko je naglasio da njegov profil služi isključivo za uživanje u njegovim citatima, te su ga, verujemo, zapratili samo oni koji ga iskreno cene i vole.
Među onima koji su ga prate mogu se naći i poznate ličnosti i njegove kolege.
Žarko je svoj "Tviter" život započeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << citatom: "Jutro je lepa pojava za onog ko je zdrav i ko ume da ga sačeka!", a dalje su se nizali redom oni iz njegove prve knjige "Godina prođe dan nikad".
Glumac je nedavno objavio svoju drugu knjigu pod nazivom "Druga knjiga - dnevnik jedne robije" čiju promociju od sada vrši i na svom "Tviter" profilu.
I dok ga ne zapratite sami, pogledajte neke od njegovih "tvitova":


Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.