Žalgiris slučajno snimao trening Baskonije

Izvor: N1 televizija, 12.Okt.2018, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žalgiris "slučajno" snimao trening Baskonije

Trener Baskonije Pedro Martinez podelio je na Tviteru svoje nezadovoljstvo jer je otrkio da je u hali Žalgirisa snimljen trening koji je on imao sa svojom ekipom, kao i da ne veruje ljudima iz Žalgirisa da je sve snimljeno slučajno.

U prvom kolu Evrolige ekipa Baskonije će gostovati Žalgirisu od 19 časova u petak. Taj meč ćete moći da pratite direktno na Sport Klubu 6. Kamere kojima će se snimati utakmica su međutim izgleda radile malo ranije i to tokom treninga >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << baskijskog kluba koji je trebalo da bude održan iza zatvorenih vrata "Žalgirio arene".

Trener Baskonije Pedro Martinez je svoje razočarenje zbog ove situacije podelio na Tviteru.

Nota para recordar: Después del entreno en pista contraria mirar que no hayan grabado el entreno con el ordenador del INSTANT REPLAY...

(Y no creerte después que te digan que fue por casualidad...)

"Podsetnik: Posle treninga na terenu protnivka, proveri da nisu slučajno snimili trening na računaru za PONOVLJENI SNIMAK... (I nemoj da veruješ da su to uradili greškom...)", napisao je Martinez  na Tviteru, a zatim je imao i zanimljivu opasku.

Oportunidad para pedir una copia y utilizarlo para el clinic on line que estoy haciendo https://t.co/jnfp4PzPSB

"Prilika da ih pitam za kopiju snimka da mogu da koristim posle na trenerskoj klinici".

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.