Zakazujte postove na Instagramu uz pomoć Buffera

Izvor: NovaEnergija.net, 12.Jul.2016, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakazujte postove na Instagramu uz pomoć Buffera

Buffer, “sve u jednom” aplikacija za društvene mreže, sada se može koristiti i za zakazivanje postova na Instagramu.
Kao što možete sa Facebookom, Twitterom, LinkedInom, Google Plusom i Pinterestom, i Instagram postove možete zakazivati direktno iz Buffer tabele. Tu je i analitika koja se odnosi na lajkove i komentare, kao i alati uz pomoć koji možete videti koji postovi su najviše popularni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << /> Kada je post zakazan, uređaj povezan sa Buffer, web, iOS ili Android, dobiće obaveštenje da je post spreman za ručno objavljivanje. Obaveštenje vam pokazuje uvid u post i preusmerava pravo na Instagram.
I dok Buffer sadrži alatke i koje se plaćaju, Instagram je na raspolaganju svima. Korisnici sa jednim nalogom mogu da povežu besplatno svoj nalog, dok oni sa više naloga će morati da plate.
Kada pravite post za objavljivanje, direktno možete koristiti haštagove, mentions, emotikone, a takođe su dostupni i filteri. Post možete i editovati pre objavljivanja, iako je već zakazano vreme za objavljivanje.
Alati su dostupni danas putem aplikacija, a do kraja dana i putem weba.

Izvor: thenextweb.com

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.