Za par dana više od milion igrača!

Izvor: Mondo, 13.Sep.2017, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za par dana više od milion igrača!

Ova igra je definitivno hit!

Iako je od zvaničnog izlaska drugog dela “Sudbine” prošlo samo šest dana, razvojni studio, Bungie, se na Twitter nalogu pohvalio zavidnom brojkom od 1.2 miliona igrača, koji su u jednom trenutku igrali ovu igru. Ono što ovaj podatak čini još zanimljivijim jeste to da se Destiny 2 trenutno prodaje samo za PlayStation 4 i Xbox One konzole, dok će verzija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za računare doći za nešto više od mesec dana.

Destiny 2 za PC izlazi 24. oktobra i biće to prva igra u serijalu koja će izaći za tržište računara, i donosi punu 4K podršku i preko 60 fps-a. Isto tako, ova igra je prva u istoriji koja će se naći na Battle.net platformi, a da nije napravljena od strane kompanije Blizzard.

Iako je kraj oktobra još uvek daleko, i verovatno će broj igrača opasti, postoje velike šanse da nam se Bungie novim rekordom pohvali na društvenim mrežama, smatra Play! Zine.

Našu ocenu igre na račun DEMO fajla za PlayStation 4 i PC pronađite na linkovima!



Izvor: nVidia GeForce.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.