ZVANIČNO - Valverde je bivši, Barsa imenovala novog trenera! (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2020, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO - Valverde je bivši, Barsa imenovala novog trenera! (foto)

Sve je večeras potvrđeno iz kluba.

Ono što se tokom dana najavljivalo, večeras je dobilo i zvaničnu potvrdu.

Barselona je okončala saradnju sa dosadašnjim trenerom Ernestom Valverdeom, a na njegovo mesto odmah je imenovala bivšeg trenera Betisa Kike Setjena!

Njegova zvanična promocija zakazana je za utorak od 14 časova i 30 minuta, što je potvrđeno na klupskom sajtu, a kada je u pitanju rastanak sa Valverdeom, Barselona se oglasila na Tviteru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
''Barselona i Ernesto Valverde su postigli sporazum oko okončanja njegovog ugovora kao trenera prvog tima. Hvala za sve, Ernesto. Mnogo sreće u budućnosti'', navodi se u poruci Barselone.

Promena na klupi nije iznenađujuća, a dolazi posle neuspeha Barselone na Superkupu Španije u Džedi pre nekoliko dana.

Setjen je trenersku karijeru počeo 2001. godine u Rasing Santanderu, potom je predvodio Poli Ehido, 2006. postaje i selektor Ekvatorijalne Gvineje, vraća se potom u Španiju i preuzima Logronjes, potom je čak šest godina predvodio Lugo, od 2015. do 2017. godine trenirao je Las Palmas, da bi Betis predvodio u naredne dve godine.

-

Quique Setién will be the new manager of FC Barcelona. Welcome!

➕ INFO https://t.co/EOP9MSFFJ1 pic.twitter.com/IkhzFGyxHf

— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 13, 2020 -

Agreement between FC Barcelona and Ernesto Valverde to end his contract as manager of the first team. Thank you for everything, Ernesto. Best of luck in the future. pic.twitter.com/zrIgB1sW2e

— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 13, 2020 -

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.