ZVANIČNO: Potpisao Pep Gvardiola!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2022, 12:33

ZVANIČNO: Potpisao Pep Gvardiola!

Ugovor do 2025...

Engleski velikan Mančester siti zvanično je objavio da je Pep Gvardiola potpisao novi ugovor sa klubom.

Ovo je najavljivano prethodnih dana, klub je želeo da sačeka pauzu zbog SP kako bi završili sve detalje i ozvaničili dogovor sa Gvardiolom.

Katalonac je potpisao ugovor do 2025. godine, prethodni mu je isticao na leto, 2023. pa je uprava kluba želela da reši njegov status pre nastavka sezone.

👀 pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << twitter.com/Y6U6xRNktH

— Manchester City (@ManCity) November 23, 2022

Gvardiola je u Siti stigao leta 2016. godine, osvojio je četiri titule u Premijer ligi, više puta Liga kup i FA kup, tako da mu preostaje još da napadne Ligu šampiona.

Katalonac je takođe u nekoliko navrata isticao da je presrećan zbog projekta na "Etihadu" i da se tu oseća kao kod kuće.

Za to su se i pobrinuli direktori Feran Sorijano i Ćiki Begiristajn, sa kojima je imao i odličnu saradnju u Barseloni...

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Sponzor vesti Premijer lige – sportska kladionica Meridian

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Triniti, fudbalerka i ćerka Denisa Rodmana
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gvardiola produžio ugovor sa Sitijem do 2025.

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Nov.2022

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola produžio je ugovor sa klubom do 2025. godine, saopštio je danas aktuelni engleski prvak.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.