Izvor: ItRešenja.com, 09.Sep.2023, 02:01

X tuži Kaliforniju zbog zakona o moderiranju sadržaja društvenih medija

Ova mera zahteva od kompanija da otkriju detalje o tome kako se bave govorom mržnje, ekstremizmom i dezinformacijama. X, kompanija za društvene medije ranije poznata kao Twitter, tuži državu Kaliforniju zbog zakona koji zahteva od kompanija da otkriju detalje o svojim načinima moderiranja sadržaja. Zakon, poznat kao AB 587, zahteva od kompanija društvenih medija da […] The post X tuži Kaliforniju zbog zakona o moderiranju sadržaja društvenih medija appeared first on It Resenja.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Čini se da X ubacuje neoznačene oglase u fidove ljudi

Izvor: ItRešenja.com, 09.Sep.2023

Brojni korisnici su prijavili da vide oglase kojima misteriozno nedostaje oznaka „Oglas“ (Ad). X, kompanija ranije poznata kao Twitter, možda ne označava pravilno svoje oglase, što je dovodi u opasnost da ponovo dođe u sukob sa FTC-om. Bilo je brojnih izveštaja tokom poslednjih nekoliko dana...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.