Vučić sa šeikom bin Zajedom o investicijama

Izvor: Blic, 08.Sep.2015, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa šeikom bin Zajedom o investicijama

Premijer Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Ujedinjene Arapske Emirate gde se sastao sa princem prestolonaslednikom šeikom Muhamedom bin Zajedom al Najhanom.

Kako je napisao na tviteru, Vučić trenutno sa šeikom razgovara o ulaganjima u Srbiju.

Ovo je prvi susret Vučića i šeika bin Zajeda posle nekoliko meseci kada je bin Zajed boravio u Srbiji. I tada se razgovaralo o investicijama, o Er Srbiji, Beogradu na vodi... Glavna tema je bila privlačenje novih investicija iz Emirata u Srbiju i analiza onoga što je do sada već urađeno.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POSETA UJEDINJENIM EMIRATIMA: Vučić sa šeikom bin Zajedom o investicijama

Izvor: Kurir, 08.Sep.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Ujedinjene Arapske Emirate gde se sastao sa princem prestolonaslednikom šeikom Muhamedom bin Zajedom al Najhanom...Kako je objavio na svom tviter nalogu, Vučić trenutno sa šeikom razgovara o ulaganjima u Srbiju...Ovo je prvi susret Vučića i šeika...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.