Vučić o PRETNJAMA:Čeka se potvrda Twittera, pa ih HAPSE

Izvor: Mondo, 26.Jul.2019, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić o PRETNJAMA:Čeka se potvrda Twittera, pa ih HAPSE

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio da iza pretnji njemu i njegovoj deci na Twitteru ne stoji psihička rastrojenost, već ostrašćenost i politička mržnja zbog toga što Srbija napreduje.

Foto: Tanjug/Predsedništvo Srbije

Na tvit na zvaničnom nalogu predsednika Srbije, u kojem je Vučić poručio koliko je važno bilo privući kineske investicije u Srbiju, odgovorio je jedan korisnik pod pseudonimom i uputio pretnje Vučićevoj deci.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << to su juče reagovali brojni funkcioneri SNS i Vlade Srbije.

Istakao je da policija čeka potvrdu Twittera da uhapsi osobe koje stoje iza toga, mada, kaže, nije sigurno da su te osobe još u zemlji.

Vučić je gostujući na Prvoj rekao da nije reč o psihopati, već o dvoje ljudi koji se smenjuju u pisanju komentara, a koje prate predstavnici Đilasove stranke i drugi iz opozicije.

"Pogledao sam rekord komenatara tako da nije reč o psihičkom rastrojstvu, već o političkoj mržnji. Kako neko može da mrzi kada uradite nešto dobro za zemlju. Neko nije mogao da trpi da imamo dobre vesti i da napredujemo", rekao je.

Dodaje i da je reč o ostrašćenim ljudima koji misle da imaju pravo i novinarima da drže pridike.

Vučić kaže da nema oca kojeg ne bi pogodile pretnje smrći sinu ili silovanjem ćerke, kao što su i njega, ali ističe da je njegov posao da vodi zemlju.

Kaže da je taj tvit izazvao ono sto je napisao zbog uspeha u Železari Smederevo, kojom se bavio na hiljade sastanaka.

"To nije doslso preko noći. To je bila borba za koju sam mislio da je nemogucen da spasemo Železaru i 5.000 radnih mesta. Samo nam je trebalo 100 miliona evra da ugasimo železaru. Posle sve te borbe bio sam pomalo uzbuđen i ostavio poruku za nešto što je evidentn uspeh".

Predsendik kaže da je država uspela da reši pitanje Železare i da je ponosno to saopštio.

"Moj posao je da i dalje brinem o građanima i rešavma njihove probleme", dodao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vučić: Prijetnje zbog političke mržnje, jer zemlja napreduje

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jul.2019

BEOGRAD - Predsjednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da iza prijetnji njemu i njegovoj djeci na Twitteru ne stoji psihička rastrojenost, već ostrašćenost i politička mržnja zbog toga što Srbija napreduje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.