Vučić na Tviteru i dalje premijer, Nikolić predsednik

Izvor: Radio 021, 28.Jul.2017, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić na Tviteru i dalje premijer, Nikolić predsednik

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na društvenoj mreži Tviter je i dalje premijer, a Tomislav Nikolić još predsednik republike, iako se na tim funkcijama ne nalaze već više nedelja.

Zvanični nalog predsednika države @predsednikrs, koji prati više od 45.000 ljudi, još nosi ime Tomislava Nikolića i stoji njegova fotografija, a poslednji tvit je ostavio 27. februara. Isto je i na Fejsbuku gde se Nikolić takođe vodi kao predsednik, gde ga prati više >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << od 146.000 ljudi, a poslednji post je od maja, prenosi Danas.

I zvanični nalog premijera @SerbianPM, za koji je kad je otvoren rečeno da će ostati u funkciji bilo kojeg budućeg predsednika Vlade Srbije, i sada se vodi kao Aleksandar Vučić. Ovaj tviter nalog prati 18.700 "tviteraša", a poslednja objava je od 19. januara kada je "retvitovana" Vučićeva izjava za Dojče vele.

Aktuelni predsednik Vučić, od kada je ušao u kampanju za predsedničke izbore pa do danas, aktivno koristi nalog @avucic koji je do tada važio kao njegov zvanični nalog kao predsednika SNS. Taj nalog prati više od 205.000 ljudi u ovom trenutku i aktivan je svakodnevno poslednjih sedmica. Vučić ima i svoju ličnu Fejsbuk stranicu, koju je lajkovalo do sada više od 150.000 korisnika.

Na pitanje Danasa kada će se ispraviti profili na društvenim mrežama, u kabinetu predsednika Vučića nisu imali odgovor.

S druge strane, aktuelna premijerka Ana Brnabić za sada nema zvanične naloge na društvenim mrežama. Ona na Fejsbuku ima stranicu koja se ne vodi kao zvanična, a koju je lajkovalo manje od 200 ljudi. Takođe, ima i privatni tviter nalog, na koji je objavljivala i vesti iz vremena dok je bila ministarka državne uprave i lokalne samouprave, a koji prati manje od 6.000 ljudi.

Da li i kada premijerka planira da otvori zvanične naloge na socijalnim mrežama za komunikaciju sa građanima, u njenom kabinetu nisu znali da odgovore za sada.

Autor: Danas
Pogledaj vesti o: Twiter,   Tomislav Nikolić

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Vučić na Tviteru i dalje premijer, Nikolić predsednik Srbije, Brnabić još nema zvanični nalog

Izvor: Blic, 28.Jul.2017

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na društvenoj mreži Tviter je i dalje premijer, a Tomislav Nikolić još predsednik Srbije, iako se na tim funkcijama ne nalaze već više nedelja...Zvanični nalog predsednika države @predsednikrs, koji prati više od 45.000 ljudi, još nosi ime Tomislava Nikolića...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.