Vojvodina ugasila Zengu na Tviteru!

Izvor: RTS, 01.Avg.2015, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina ugasila Zengu na Tviteru!

Pobeda Vojvodine nad Sampdorijom u Torinu bila je toliko moćna i sveobuhvatajuća, a gnev navijača Sampdorije zbog iste te pobede toliko veliki da je na kraju cenu neko morao da plati. Stradao je Tviter nalog Valtera Zenge, koji je bio prinuđen da ga ugasi zbog uvreda kojima je obasipan.
Nikada nije bilo lakše fudbalskim ljudima da uspostave toliko neophodnu komunikaciju sa navijačima kao danas. Jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od najjačih oružja jesu društvene mreže. Tviter, iako, striktno govoreći, nije društvena mreža, vrlo je efikasan metod povezivanja sa navijačkom bazom.

Međutim, to može i da vam se obije o glavu, kao što Valter Zenga može potvrditi.
Nekadašnji golman Intera trpeo je toliko uvreda nakon debakla u meču sa Vojvodinom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope da se osetio prinuđenim da obriše svoj nalog.
Bivšem treneru Crvene zvezde zameran je odabir igrača, sama strategija igre, odluke u prelaznom roku, nesposobnost da psihološki pripremi svoje fudbalere... Zenga nije mogao ili nije želeo da se nosi sa time, pa stoga njegov Tviter profil (@wz1945) više nije u funkciji.
Eto, toliko je dobro igrala Vojvodina u ovoj utakmici...
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.