Vojni helikopter se srušio na golf teren u Merilendu, jedna osoba poginula

Izvor: Telegraf.rs, 17.Apr.2017, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojni helikopter se srušio na golf teren u Merilendu, jedna osoba poginula

Jedna osoba je poginula u padu vojnog helikoptera, nakon što je prinudno sleteo na golf teren u Merilendu. Pilot je uspeo bezbedno da se katapultira, dok su dve osobe ostale zarobljene u helikopteru.

Na lice mesta odmah je stigla Hitna pomoć, a preživeli su prebačeni u Urgentni centar.

Video footage from the helicopter crash scene from viewer https://t.co/pG3M9GaBjT pic.twitter.com/z8LgpsqDv2

— WUSA9 >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << (@wusa9) April 17, 2017

- Video sam kako helikopter prvo leti prilično nisko, potom je počeo da se vrti i na kraju je završio između treće i četvrte rupe na igralištu - rekao je čovek Kevin Boven, koji se zatekao na licu mesta.

Podsećamo, pre manje od nedelju dana pao je avion F16, takođe u Merilendu. Pilot tog aviona na sreću se na vreme katapultirao i oporavlja se.

— WUSA9 (@wusa9) April 17, 2017

(Telegraf.rs/RT)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESREĆA U MERILENDU: Srušio se vojni helikopter na golf teren, jedna osoba poginula

Izvor: Kurir, 18.Apr.2017, 01:31

...Američka vojska prvobitno je opisala incident kao "teško sletanje", ali su se na društvenim mrežama pojavile fotografije na kojima se vidi da je letilica potpuno uništena, ističe AFP..U helikopteru su se nalazila tri člana posade, a stanje jednog od dvojice povređenih je ozbiljno, dok je stanje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.