Tvitomanija: Nisi na društvenim mrežama, znači ne postojiš

Izvor: NaDlanu.com, 22.Apr.2013, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tvitomanija: Nisi na društvenim mrežama, znači ne postojiš

Tvitomanija je najveća regionalna konferencije o društvenim mrežama koja se održava od 8. do 12. maja u luksuznom hotelu Novi Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom. Tvitomanija će okupiti eminentne marketing i PR stručnjake, političare i političke konsultane, preduzetnike, novinare, javne ličnosti i brojne druge aktivne i uspešne korisnike društvenih mreža.

Tema ovogodišnje Tvitomanije je “Društvene mreže i život“, kako bi se naglasio sveobuhvatan uticaj popularnih >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << društvenim mreža Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram, Foursquare, Tumblr, Pinterest i drugih.Jedni od učesnika na ovogodišnjoj Tvitomaniji su Nadan Vidošević - predsednik HGK, Veselin Jevrosimović - predsednik Comtrade, Aleksandar Veselinović - direktor Hemofarma Bosna i Dejan Tešić - član IO AIK banka. Sva četvorica su uspešni i poznati direktori i ljudi koji donose odluke u svojim organizacijama. Oni će govoriti o količini i načinima na koje koriste društvene mreže u okviru panel rasprave „Biznis i društvene mreže“Nina Badrić, Miloš Čirič, Ivan Tasovac, Krešimir Macan, Nataša Bujas, Marko Selaković, Ivan Zeljković, Marko Kon, Dragan Močević, Zoran Stanojević, Marija Kilibarda, Miloje Sekulić, Istok Pavlović i preko sto drugih predavača govoriće u okviru predavanja, panela i radionica o revolucionarnim promenama koje nam donosi Internet. Očekuje se preko hiljadu učesnika koji će na Tvitomaniji momentalno unaprediti i obogatiti svoju komunikaciju na društvenim mrežama bez obzira da li ih koriste u privatne ili poslovne svrhe.Učešćem na ovoj konferenciji obezbedićete sebi nova znanja i poslovne kontakte, ali i odmor kakav zaslužujete! Svi posetioci imaće obezbeđen maksimalan ugođaj u najvećem Spa centru u Evropi, raskošnim apartmanima i predivnom ambijentu u kome je smešten Novi Spa Hotels & Resort (*****) i to po promotivnoj ceni! Za ukupno 100 evra možete sebi obezbediti polupansion za sva četiri dana dok traje konferencija. Omogućen je i organizovan prevoz kombi vozilima preduzeća Terra Travel po ceni od 60 evra. Kotizacije za prisustvo na ovogodišnjoj Tvitomaniji su besplatne!U periodu odrzavanja konferencije Novi Resort je zatvoren samo za učesnike konferencije, zbog čega je i stepen bezbednosti na izuzetno visokom nivou.Mnogi danas kažu: „Ako niste na društvenim mrežama, onda ne postojite.“, a organizatori dodaju: „Ako ne koristite pametno društvene mreže – džaba ste tamo!“ Dođite na Tvitomaniju i učite od najboljih!

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TVITOMANIJA: Na koji način političari i javne ličnosti koriste društvene mreže?

Izvor: Telegraf.rs, 23.Apr.2013, 14:19

Na temu "Društvene mreže i život" na ovogodišnjoj konferenciji u Novom Vinodolskom govoriće političari, uspešni preduzetnici, javne ličnosti i eminentni marketing i PR stručnjaci. U pauzama predavanja garantovana je dobra zabava

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.