Vimbldon uživo: Na Tviteru čestitaju Novaku, San oštar prema Mareju

Izvor: Blic, 02.Jul.2011, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vimbldon uživo: Na Tviteru čestitaju Novaku, "San" oštar prema Mareju

I završnicu najpoznatijeg teniskog turnira na svetu, Vimbldona, možete da pratite iz minuta u minut u novom izdanju bloga uživo na Blicport.rs!

12:55 - Britanski "San" je bio prilično oštar prema Endiju Mareju koji je i treću godinu za redom završio takmičenje u polufinalu Vimbldona.

"Jednog dana će se dogoditi, ali jedino kada se Nadal, Đoković i Federer povuku", glasi naslov britanskog tabloida.

12:05 - Teško je biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ažuran pretposlednjeg dana Vimbldona. U iščekivanju muškog finala uputićemo Vas na blog Karlosa Moje za "El Pais". Španac je pisao o novom rivalitetu Rafaela Nadala i Novaka Đokovića, naravno na španskom, a za ostale, tu je "Google translate" :).

11:15 - Promena na vrhu ATP liste ispraćena je na Tviteru, pa ukoliko Vas interesuje šta su Novakove kolege napisale na mikrobloging mreži, onda klik ovde.

10:33 - Žensko finale Vimbldona između Marije Šarapove i Petre Kvitove na programu je od 15 časova na Centralnom terenu.

10:30 - Novak Đoković je sa sedam godina postavio za sebi cilj da bude prvi na svetu, a 17 godina kasnije to je ispunio. Ukoliko želite da vidite kako je izgledao jedan od prvih Novakovih intervjua, onda klik ovde.

10:25 - Dobar dan i dobrodošli u novo izdanje našeg "bloga uživo" posvećenog Vimlbdonu!

Za one koji možda ne znaju, Blicsport.rs će tokom trajanja Vimbldona, svakoga dana od jutra do mraka, biti mesto na kome ćete moći da pronađete najnovije informacije sa slavnog turnira, rezultate, utiske aktera. Na jednom mestu ćete saznati i zanimljivosti, moći da pogledate fotografije i video-snimke, ne samo one vezane za naše teniske zvezde već i sve ostalo što "beli sport" čini jednim od najpopularnijih na svetu, a Vimbldon najprestižnijim turnirom na planeti.

Povezane vesti: Vimbldon: Nole i Rafa u finalu, Španac se izvinio Mareju na pobedi! Vimbldon: Đoković u petak od 14 časova, Zimonjić i Srebotnik predali meč Vimbldon: "Ali" nokautirao Federera, Nole slavi uz roštilj! Vimbldon: Novak i Bernard od 14h, Britanci sanjaju Endijevu bradu! Vimbldon: Novak odahnuo, navijači još više, Ana razočarala

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.