Vilma Eles zaigrala u Holivudu

Izvor: Prva.rs, 09.Mar.2014, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilma Eles zaigrala u Holivudu

Vilma Eles, nemačka  glumica proslavila se ulogom Karoline u seriji „Kako vreme prolazi” a njen uspeh se nastavio u seriji „Ljubav u inostranstvu” na TRT 1. Sada je dobila priliku da glumi u Holivudu. Vilma koja je u pripremama oko venčanja sa Keremom Gogusom, provela je nedelju dana u Los Anđelesu i vratila se u Istanbul. O filmu u Holivudu glumica kaže: „Koliko sam srećna, zahvalna sam Bogu na ovoj prilici” što je i objavila na Twitteru. Pre snimanja ljubavnih scena, Elesova je zauzela stav: „Snimaću”.
Priprema za snimanje
Elesova nakon snimanja serija i filmova u Turskoj ide u Ameriku na pripreme i usavršavanje glume. Posle serije „Kako vreme prolazi”, ide na dva meseca u Los Anđeles na obuku kako bi poboljšala glumu i pripremila se za film. Na nekim putovanjima je prati verenik Kerem Goguš, tako da ona paralelno uzima časove glume i vežba, i odmara se i uživa.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.