Izvor: Radio 021, 21.Jan.2020, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Pešić pozvana u policiju zbog spornog tvita

Vesna Pešić pozvana na ispitivanje u policiju u svojstvu građanina po nalogu Višeg javnog tužilaštva zbog objave na Tviteru.

"Pešić nema status osumnjičenog i biće ispitana u svojstvu građanina", precizrala je za Tanjug portparolka tužilaštva Irena Bjeloš.

Pešić mora da se izjasni da li je pomenuti nalog na Tviteru njen i da li je ona napisala sporni tvit, od pre nekoliko dana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
"Danas idem u policiju na njihov poziv. Možda bi oni voleli da se zovu modernije kako su se predstavili, ali ja sam starinska pa ih zovem po imenu na rođenju policija", napisala je Pešić.

Danas idem u policiju na njihov poziv. Mozda bi oni voleli da se zovu modernije kako su se predstavili, ali ja sam starinska po ih zovem po imenu na rodjenju POLICIJA.

— Vesna Pesic (@vestoma_Tomy) January 21, 2020

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Vesna Pešić saslušana u policiji zbog tvita

Izvor: Blic, 21.Jan.2020

Vesna Pešić dala je izjavu u svojstvu građanina, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da se istraže navodi koje je objavila na Tviteru, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.