Veselinović na Tviteru: SzS pokrivao deo troškova 1 od 5 miliona; demantovao samog sebe?

Izvor: B92, 30.Jan.2020, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veselinović na Tviteru: SzS pokrivao deo troškova "1 od 5 miliona"; demantovao samog sebe?

Član predsedništva Saveza za Srbiju (SZS) Janko Veselinović otkrio je na Tviteru podatak da je SZS finansirao većinu troškova "1 od 5 miliona".

Istakao je da je izjava članica "1 od 5 miliona" da je pokret finansiran donacijama koje će biti iskorišćene za izbore prevara i pljačka građana.

"Dok je organizovan protest '1 od 5 miliona' najveći deo troškova pokrivao je Savez za Srbiju. Skandalozno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je što su malopre izjavile članice udruženja, koje izlaze na izbore, da su u isto vreme primali donacije, koje će sada koristiti za izbore!?!? To je prevara građana i pljačka!", napisao je na Tviteru Veselinović.

Veselinović se i prethodne godine, otprilike u isto vreme, takođe oglašavao o troškovima protesta istog pokreta. Međutim, objava iz februara 2019. godine drastično se razlikuje od najnovije, tekuće godine.

Tada je u pohvalnom tonu, sa ličnim garantom, tvitovao o plaćanju troškova protesta.

"Ko plaća troškove protesta? Lično sam gledao kada organizatori vade iz džepa po 500 ili 1.000 din.da plate kamion i razglas. U NS sam prisustovao skupljanju para kada su Dušan, Mira, Maja (svi penzioneri) pomogli studentima da plate razglas. Isto je u Bg, Nišu. To potpisujem!", poručio je prošle godine Veselinović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.