Venčavaju se deca Vitni Hjuston?!

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2012, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venčavaju se deca Vitni Hjuston?!

Ćerka i usvojeni sin pokojne pevačice navodno će se venčati, piše "Dejli mejl".

Biološka ćerka Vitni Hjuston, Bobi Kristina Braun i usvojeni sin pevačice Nik Gordon staju na lud kamenpo svoj prilici  

Bobi Kristina (19) je jedino biološko dete Vitni Hjuston, ali je pevačica pre deset godina nezvanično usvojila i Nika Gordona, koji sada ima 22 godine.

 

Nije poznato pod kojim okolnostima je dečak došao da živi kod Hjustonove >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kada je imao 12 godina, ali ga je ona smatrala svojim sinom, iako ga nije zakonski usvojila.

Bobi i Nik u vezi su već nekoliko meseci, a nedavno su na Tviteru objavili fotografije istih tetovaža koje su uradili u čast Vitni Hjuston.

 

Na jednoj od slika, Bobi nosi ogromni dijamantski prsten, a "tvitovala" je i o velikoj ljubavi sa Nikom, pa "Dejli mejl" piše da je mladi par već zakazao venčanje.

 

Bobi i Nik svoju ljubav su ovekovečili i u rijalitiju "Hronike porodice Hjuston", koji će uskoro biti emitovan na američkoj televiziji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.