Valverdova uteha, reči Lea Mesija koje nisu svi očekivali! (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2020, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valverdova uteha, reči Lea Mesija koje nisu svi očekivali! (foto)

Iako se šuškalo da su njih dvojica bili u nekoj vrsti tihog sukoba, sada je jasno da to baš i nije slučaj.

Fudbaler Barselone Djerar Pike rekao je danas da mu je bila čast raditi s Ernesteom Valverdeom i na taj način odao počast doskorašnjem treneru španskog kluba.

"Napuštate vodeći tim lige posle dve titule za dve godine. Bila mi je čast raditi s Vama i nadam se da će Vam sve ići dobro. U životu je uvek zadovoljstvo raditi s ljudima poput Vas. Veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zagrljaj, gospodine", napisao je Pike na "Tviteru", a prenose španski mediji.

Sličnim rečima se od Valverdea na društvenim mrežama oprostio i Leo Mesi.



"Hvala za sve, Mister. Sigurno ćete imati velikog uspeha gde god da odete jer, pored toga što ste veliki profesionalac, Vi ste i sjajna osoba. Srećno i veliki zagrljaj"
, napisao je Argentinac na Instagramu.

View this post on Instagram

Gracias por todo, míster. Seguro que te irá genial allá donde vayas porque, además de ser un gran profesional, sos una magnífica persona. Mucha suerte y un abrazo grande.

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on Jan 14, 2020 at 5:14am PST

Barselona je pod vođstvom Valverdea beležila dobre rezultate u Primeri i osvojila dve šampionske titule, ali je rana eliminacija u Ligi šampiona doprinela odluci o raskidu ugovora sa španskim stručnjakom.

Kormilo Katalonaca preuzeo je Kike Setijen.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pike: Gospodine Valverde, bila mi je čast

Izvor: B92, 15.Jan.2020, 00:18

Fudbaler Barselone Djerar Pike rekao je da mu je bila čast raditi s Ernesteom Valverdeom i na taj način odao počast doskorašnjem treneru španskog kluba..."Napuštate vodeći tim lige posle dve titule za dve godine. Bila mi je čast raditi s Vama i nadam se da će Vam sve ići dobro. U životu je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.