(VIDEO) UHAPSILA GA JE RELIGIOZNA POLICIJA: Optužen da je previše zgodan jer je zaludeo devojke

Izvor: Kurir, 28.Okt.2015, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) UHAPSILA GA JE RELIGIOZNA POLICIJA: Optužen da je previše zgodan jer je zaludeo devojke

Saudijski glumac uhapšen je od strane religiozne policije nakon što je bio u centru pažnje u jednom tržnom centru, a obožavateljke su htele selfije sa njim.

Abdul Aziz al-Kasar, popularni glumac i TV lice, reklamirao je svoju posetu određenom šoping centru u glavnom gradu Rijadu preko društvenih mreža.

Video snimci na Jutjubu i Tviteru prikazuju ga okruženog obožavateljkama, kada mu prilazi čovek, grabi ga i vuče odande.

Kasar je rekao za medije:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
"Nisam očekivao da će biti toliko ljudi koji me čekaju. Želim samo da razjasnim da prisustvo mladih žena u tržnom centru nij enešto što je pod mojom kontrolom. Kada sam ušao, nekoliko obožavatelja mi je prošlo i okružilo me dok se nije pojavio čovek koji me je odvukao u jednu sobu za koju sam kasnije saznao da je rezervisana za Komisiju koja promoviše vrednosti i očuvanje mladih unutar tržnog centra", rekao je glumac i dodao:

"Čovek koji me je odvukao bio je član komisije i nisam se opirao zbog mog poštovanja prema njihovom radu."

Saudi's 'religious police' assault Kuwaiti artist @KASSAR_KASSAR in a mall in Riyadh. #شكرا_رجل_الهييه_تلال_الارقاب pic.twitter.com/eD56DuRCdf

Prema pisanju medija, Kasarov telefon je konfiskovan, pušten je uz kauciju dok je u toku istraga za optužbe remećenja javnog reda, "mešanje sa ženama koje nisu bliske sa njim" i zloupotreba društvenih mreža.

On je rekao i da mu religiozna policija nije naredila da ostane dalje od tržnog centra, ali da su trebali da ga upozore na veliki broj obožavatelja koji se tamo skupio.

(Unilad)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.