Izvor: Radio 021, 14.Jul.2020, 09:31

VIDEO Džon Kjuzak deli scenu sa Batom Živojinovićem i Borisom Dvornikom: "Vreme je revolucije"

Proslavljeni holivudski glumac Džon Kjuzak podelio je na Tviteru scenu iz jugoslovenskog filma "Crveni udar".

"Koje je vrijeme?", pita Boris Dvornik svoga prijatelja Batu Živojinovića, a ovaj mu odgovara sa: "Vreme je revolucije."

Međutim, Dvornik to pitanje postavlja kao Kapetan avijacije, a Bata odgovara kao Ićo. Scena je iz filma "Crveni udar" iz 1974. godine, koji je režirao Predrag Golubović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Ova scena, pitanje i odgovor privukli su pažnju proslavljenog holivudskog glumca Džona Kjuzaka, koji je scenu podelio sa svojim pratiocima na Tviteru.

Nakon ove scene, na sekund, vidi se prelaz na drugu scenu u kojoj su prikazani Josip Broz Tito i njegova supruga Jovanka. Po svemu sudeći, Kjuzak se interesuje za jugoslovensku kinematografiju, jer se oba podeljena momenta nalaze u filmu Mile Turajlić "Cinema Komunisto" iz 2010, koji je privukao veliku pažnju filmadžija, ubirući mahom pozitivne kritike.

pic.twitter.com/FiZKVHcIEI

— John Cusack (@johncusack) July 13, 2020

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vreme je revolucije: Poznati holivudski glumac poslao snažnu poruku građanima Srbije

Izvor: Luftika.rs, 14.Jul.2020

Iako se većina domaćih javnih ličnosti ne oglašava u vezi sa protestima protiv aktuelne vlasti koji se događaju širom Srbije, ali i dijaspore, sve je više svetskih zvezda koje šalju podršku našim demonstrantima. Među njima se našao i glumac Džon Kjuzak, koji je objavio kratki snimak iz kultnog...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.