Izvor: Blic, 07.Okt.2019, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"VEOMA SE KAJEM, BILA SAM UZNEMIRENA" Počelo suđenje Šapčanki optuženoj zbog pretnji deci Aleksandra Vučića

Šapčanka Aleksandra Janković Aranitović (49), optužena jer je 24. jula putem Tvitera uputila pretnje deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića, izjavila je danas na početku suđenja da se "mnogo kaje" i da nije imala nameru da ugrozi ničiju bezbednost, naročito ne predsednika i njegove dece, kao i da to ne bi ponovo učinila.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Optužena za prijetnje Vučićevoj djeci se kaje

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Okt.2019, 00:14

BEOGRAD - Šapčanka Aleksandra Janković Aranitović (49), optužena, jer je 24. jula putem Twittera uputila prijetnje djeci predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, izjavila je danas na početku suđenja da se "mnogo kaje" i da nije imala namjeru da ugrozi ničiju bezbjednost, naročito ne ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.