Uživancija sa Sofijom Vergarom

Izvor: Dzungla.org, 26.Okt.2011, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživancija sa Sofijom Vergarom

Pogledajte fotke koje je prelepa glumica podelila sa svojim Internet fanovima.

Sofija Vergara (39) postavila je na svoj Twitter nalog fotke sa odmora u Meksiku, a oni koji je prate na tom sajtu uživali su u pogledu na njeno izazovno telo u bikiniju.
'Uživancija, predivan odmor! Obožavam Meksiko', napisala je zvezda serije 'Moderna porodica'.
Između ostalog, za sve one koji misle da Sofija idealnu liniju >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << održava gladovanjem, postavila je i slike u kojima uživa u pilećem takosu i margaritama.

Lepa Kolumbijka ranije je sa fanovima podelila i činjenicu da tokom svojih tinejdžerskih godina nije bila zadovoljna svojim izgledom.
'Naravno, super je imati velike grudi sada, u 39. godini. Ali, zamislite me kada sam imala 13 i izgledala ovako, to je zaista bila neprijatno', našalila se ona.
(Izvor: Mondo)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.