Uskoro unapređeni Google Wallet

Izvor: ITsvet.com, 26.Okt.2012, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro unapređeni Google Wallet

Google je najavio da će i drugi provajder obezbediti podršku za Google Wallet - MetroPCS. U pitanju je kompanija koja već ima 9.5 miliona pretplatnika a nedavno je spojena sa T-Mobile. Ova informacija prvi put je objavljena preko Twitter-a, a tok istog dana je pokrenuta i test proba preko Isis-a, zajedničkog projekta Verizon Wireless, AT&T i T-Mobile. Google priprema i novi Wallet proizvod koji će pružiti podršku za iOS. Osvežena verzija Wallet Web sajta donosi unapređenja i nudi veliki broj načina za onlajn plaćanje i skladištenje korišćenjem NFC tehnologije.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

TeamViewer 7.0.15723

Izvor: ITsvet.com, 27.Okt.2012, 08:17

TeamViewer je all-in-one rešenje za daljinsko pristupanje i podršku putem interneta. TeamViewer se povezuje sa bilo kojim računarom ili serverom širom sveta u roku od nekoliko sekundi, nakon čega korisnik može daljinskim putem upravljati drugim računarom. Najnovija verzija koja je objavljena nosi...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.