Uragan izbacio na plažu misteriozno biće (FOTO)

Izvor: Mondo, 13.Sep.2017, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uragan izbacio na plažu misteriozno biće (FOTO)

Čudno stvorenje bez očiju i zubima oštrim poput žileta osvanulo na plaži Teksas posle uragana Harvi.

Okay, biology twitter, what the heck is this?? Found on a beach in Texas City, TX. #wildlifeidpic.twitter.com/9IUuuL65qh

— Preeti Desai (@preetalina) September 6, 2017

Fotografije neobičnog stvora na Twitteru je objavila Priti Desaj iz jedne organizacije za zaštitu životne sredine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zatraživši pomoć u identifikovanju o kom biću je reč.

"Na prvi pogled izgledalo mi je kao nešto iz morskih dubina", rekla je Desaj za Earth Touch novinsku mrežu i dodala da i kad se približila nije uspela da utrvdi o kojoj životinji je reč, pa je odlučila da na Twitteru potraži pomoć stručnjaka.

I javili su se biolozi koji tvrde da je u pitanju vrsta jegulje, popularno nazvane zmijolika jegulja.

Ove životinje česti su stanovnici na dubinama od 30 do metara i većinu vremena provode sakrivene na dnu. Imaju oči, ali su toliko male da su se verovatno potpuno isušile u trenutku kada je Desaj pronašla telo ovog stvorenja.

Šta je ovo u pećini kod Krfa? FOTOMisterija: Šta je ovo u Temzi? (VIDEO)Kakvo je ovo čudovište na obali?

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Pojavilo se misteriozno stvorenje nakon uragana /FOTO

Izvor: Prva.rs, 14.Sep.2017, 11:16

Životinju je pronašla Priti Desaj na plaži u Teksas Sitiju, koja je postavila nekoliko fotografija i zatražila pomoć na Tviteru kako bi je identifikovala.. Njen zahtev je prosleđen doktoru Taju, koji veruje da je u pitanju zmijolika jegulja sa zubima, ali navodi da je moguće i da se radi o vrtnoj...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.