Izvor: Luftika.rs, 16.Maj.2023, 16:54

Umro glumac koji je davao glas legendarnom Crash Bandicootu

Brendan O’Brien, glumac koji je dao glas Crashu Bandicootu, preminuo je u 60. godini. Vest o njegovoj smrti proširila se tek nakon objave smrtovnice na internetu, iako je Brendan umro još 23. marta ove godine.
Detalji o uzroku smrti nisu objavljeni.
Na službenom Twitter profilu videoigre oprostili su se od O’Briena.
Sharing our sincere condolences to Brendan O’Brien’s loved ones for his passing. He was an incredible talent who brought Crash Bandicoot and other >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Crash characters to life. He will forever live on in the hearts of Crash fans. https://t.co/Cp9nBeTMgU
— Crash Bandicoot (@CrashBandicoot) May 15, 2023

„Delimo naše iskrenusaučešće porodice Brendana O’Briena zbog njegove smrti. Bio je neverovatan talent koji je oživeo Crasha Bandicoota i druge Crash likove. Zauvek će živeti u srcima obožavatelja Crasha“, napisali su.
O’Brien je davao glas Crashu Bandicootu u videoigrama sve do 2004. godine, piše Index.
Često je isticao da mu je to jedna od najdražih uloga u karijeri. Iako je prvenstveno bio glas Crasha, povremeno je glumio i ostale likove u tom serijalu među kojima su N. Gin, Dr. Neo Cortex, Dr. Nitrus Brio i Tiny Tiger…
Brendana su u igri nasledili mnogi glumci, poput Chineryja, Stevea Bluma i Jessa Harnella, koji su davali glas Crashu Bandicootu od 2005. do 2020. godine.
Iako je po Crashu najpoznatiji, Brendan je glumio i u filmu Grindhouse i seriji Riverdale.
Srbija do Tokija: Japanci napravili surovu naučno-fantastičnu igricu o Bg metrou (VIDEO)

Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.