Izvor: Luftika.rs, 01.Jul.2022, 09:24

Ukinite vijagru! Ako je trudnoća Božja volja, onda je i mlohavi ku*ac Božja volja

– Vreme je da se zabrani viagra. Ako je trudnoća ‘Božja volja’, onda je Božja volja i tvoj mlohavi ku*ac – napisala je američka glumica Bet Midler na dvom Twiter nalogu i izazvala oduševljenje pratioca.
Sve se dešava u senci poslednjih događaja u SAD, odnosno odluci Vrhovnog suda da zabrani abortus u toj zemlji.
Midler je prilično glasna oko situacije s abortusom u Americi. Nakon donošenja presude kojom je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Vrhovni sud poništio presudu Roe protiv Wadea iz 1973. godine, glumica je na Twitteru napisala da je Vrhovni sud gluh „za volju, pa čak i za realne potrebe američkog naroda“.
Inače, prošlog meseca se Bet Midler našla pod kritikom javnosti zbog komentara na nestašicu adaptiranog mleka, takozvane „formule“, na američkom tržištu. Tim je povodom ženama predložila da doje jer je to „besplatno i uvijek dostupno“.
U Americi od danas zabranjen abortus, očekuju se neredi

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.