Uhapšena i druga osoba osumnjičena da je pretila Vučiću

Izvor: RTS, 26.Jul.2019, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena i druga osoba osumnjičena da je pretila Vučiću

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je uhapšen 67-godišnji muškarac osumnjičen da je na Fejsbuku objavio umrlicu predsednika Aleksandra Vučića. Prilikom pretresa pronađen je pištolj. Prethodno je uhapšena žena iz Šapca zbog sumnje da je na Tviteru uputila pretnje deci predsednika Vučića.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za suzbijanje visokotehnološkog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kriminala, uhapsili su R. M. (1952) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

On se sumnjiči da je na Fejsbuku objavio umrlicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla pištolj koji je, po nalogu tužilaštva, oduzet, saopštio je MUP.
Po nalogu Posebnog odeljenja za visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, osumnjičenom će biti određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu. 
Ranije danas uhapšena je i žena iz Šapca zbog sumnje da je na Tviteru uputila pretnje deci predsednika Vučića.
Tužilac za visokotehnološki kriminal Branko Stamenković rekao je za RTS da će osumnjičena osoba najkasnije u nedelju biti saslušana zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično delo ugrožavanja sigurnosti.
Stamenković je naveo da je za to krivično delo zaprećena kazna zatvora do pet godina.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U toku privođenje druge osobe koja je prijetila Vučiću

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jul.2019

BEOGRAD - Identifikovana je i druga osoba koja je prijetila predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, saznaje Tanjug.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Identifikovana i druga osoba koja je pretila Vučiću preko interneta

Izvor: Radio 021, 26.Jul.2019

Policija je identifikovala i drugu osobu koja je pretila predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, nezvanično saznaje RTS...U toku je njeno privođenje, navodi se...Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za suzbijanje visokotehnološkog kriminala, uhapsili su ranije A. J. A. (1970) iz...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.