Uhapšena glavna zvezda serije “Bafi ubica vampira”

Izvor: Svet, 19.Okt.2014, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena glavna zvezda serije “Bafi ubica vampira”

 

Glumac je počinio dva prekršaja, zlonamernu povredu imovine i pružanje otpora policiji u Bojsi, Ajdaho.
Glumac, koji je igrao Zander Harisa u popularnoj seriji, na slici koja je nastala u policiji izgleda baš loše. Ima jaku modricu na obrazu i crvenilo u očima.
Ranije u toku dana su pratioci na njegovom Tviteru napisali da jedva čekaju da vide i zagrle junaka ove serije na prvoj godišnjoj konvenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << popularnih serija pod nazivom “Tree city comic con”.
Samo nekoliko sati pre početka konvencije je uhapšen, tačnije u petak u 22.40 sati.
Protekli mesec je bio pun događaja za Brendona. Oženio se u Las Vegasu samo nedelju dana nakon što je zaprosio sadašnju ženu Mundu Ti.
Na Tviteru je podelio fotografiju kako srećni bračni par pozira u Las Vegasu.
Ovo nije prvi put da Brendon ima problema sa zakonom. Još 2010. godine je uhapšen jer je „otrovao“ neku osobu. Kasnije je optužen za četiri prekršaja. Prvo je opirao hapšenju, dva puta zbog spora sa policajcima i jednom zbog vandalizma.
Takođe je išao i na rehabilitaciju dva puta, jednom 2004 godine zbog alkohola, a 2010 godine zbog alkoholizma i zavisnost o tabletama za spavanje.

Izvor: Blic
Foto: Sipa, Twitter

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Uhapšena zvezda serije "Bafi, ubica vampira"

Izvor: B92, 19.Okt.2014

Glumac Nikolas Brendon, najpoznatiji po ulozi u Zandera Harisa u kultnoj seriji “Bafi, ubica vampira”, uhapšen je u petak veče u Bojsiju (Ajdaho, SAD), zbog uništavanja hotelske imovine i pružanja otpora policiji...Brendon je u Bojsiju boravio kao gost konvencije “Tree City Comic Con”, prenosi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.