Uhapšen osumnjičeni za objavljivanje umrlice predsednika

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Jul.2019, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za objavljivanje umrlice predsednika

Pripadnici Odeljenja za suzbijanje visokotehnološkog kriminala uhapsili su R. M. (1952) osumnjičenog da je na svom Fejsbuk nalogu objavio umrlicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Osumnjičeni se tereti za krivično delo ugrožavanje sigurnosti, a policija je prilikom pretresa njegovog stana pronašla pištolj koji je po nalogu tužilaštva oduzet, dodaje se u saopštenju.

Po nalogu Posebnog odeljenja za >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva u Beogradu osumnjičenom će biti određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu.

MUP je ranije danas saopštio da su pripadnici Odeljenja za suzbijanje visokotehnološkog kriminala uhapsili A. J. A. (1970) iz Šapca osumnjičenu za krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Ona se sumnjiči da je preko društvene mreže Tviter uputila pretnje deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Po nalogu Posebnog odeljenja za visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, osumnjičenoj će biti određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedena nadležnom tužiocu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Ovo je žena uhapšena zbog pretnji Vučićevoj deci na Tviteru

Izvor: Blic, 26.Jul.2019

Aleksandra Janković Aranitović (49) iz Šapca je žena koja je uhapšena zbog sumnje da je putem Tvitera pretila deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića, saznaje nezvanično "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.