Ubiće me ako kažem istinu: Endrju Tejt objavio snimak na kojem tvrdi da je otrovan VIDEO

Izvor: B92, 29.Apr.2023, 15:28

"Ubiće me ako kažem istinu": Endrju Tejt objavio snimak na kojem tvrdi da je otrovan VIDEO

Nakon što je krajem prošlog meseca pušten iz rumunskog zatvora u kućni pritvor, influenser Endrju Tejt gotovo svakodnevno na Tviteru objavljuje bizarne video snimke i komentare, a ovaj poslednji je ponovo izazvao haos na toj društvenoj mreži.

Tejt je, naime, objavio snimak u kojem tvrdi da je otrovan, a snimio je delove tela koji reaguju na navodno trovanje. Naveo je da ima osip, da mu raste krvni pritisak i otiče lice. On je svojim pratiocima rekao da sumnja da je otrovan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da mu se zdravlje ubrzano pogoršava.

"Otečeno lice. Pritisak mi vrtoglavo raste. Koža mi je u plamenu. Ne mogu da dišem. Imam neku tešku reakciju ili trovanje. Danas sam pio samo kafu i vodu. Sve se dogodilo pre pet minuta", napisao je Tejt. i postavio video koji pokazuje gde ima osipa. Njegovi fanovi su odmah zaključili da se radi o trovanju jer "nije alergičan" i zato što mu se "ovakve stvari nikada nisu dešavale".

Na kraju su u panici pokušavali da pronađu razlog i rešenje njegovog problema, ali je onda usledio novi obrt.

Samo nekoliko sati nakon dramatične objave, Tejt ju je izbrisao, zajedno sa video snimkom. "Ako vam kažem istinu, ponovo će me strpati u zatvor", napisao je Tejt i dodao: "Morao sam da izbrišem objavu". Nakon toga, njegovi istomišljenici su ponovo počeli da stvaraju razne teorije zavere, ali je Tejt tada odgovorio novim tvitom. Objavio je poster filma Stivena Sigala "Hard To Kill" i time je valjda rekao da je dobro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.