(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK): Bivši fudbaler Lacija pri brzini od 200 km/h proleteo kroz zid sportske dvorane

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023, 15:48

(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK): Bivši fudbaler Lacija pri brzini od 200 km/h proleteo kroz zid sportske dvorane

Srećom nije bilo nikoga u hali.

Marokanski fudbaler Sofijan Kuin (25) doživeo je tešku saobraćajnu nesreću u belgijskom gradu Liježu kada je izgubio kontrolu nad automobilom.

Vozilo se kretalo neprilagođenom brzinom po kiši i zbog toga je Kuin sleteo sa puta i proleteo kroz zid sportske dvorane koja je bila u blizini. Vozilo je potpuno smrskano i povrede koje je Kuin doživeo su vrlo teške, ali nisu opasne po život.

🚨🚨🚨 El momento del grave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << accidente de Sofian Kiyine 😟

ALLAH Y CHAFIH 🤲pic.twitter.com/EU8nx5v6pa

— Futbol Marroqui 212 (@FutbolMarroqui) March 30, 2023

Fudbaler belgijskog Levena je vozio automobil skoro 200 km/h i nije primetio da se približava kružnom toku, nakon čega nije uspeo da smanji brzinu ili zaustavi vozilo, nego je udario u ivičnjak i "poleteo" u vazduh i proleteo kroz zid dvorane. Srećom, bila je prazna u tom trenutku jer su deca koja u njoj treniraju otišla u svlačionice.

Sofijan je važio za jednog od najtalentovanijih igrača u Belgiji i još kao tinejdžer je stigao u Italiju gde se dokazao u dresu Kjeva i Salernitane, tako da ga je Lacio kupio u leto 2019. godine. Ipak, Stalno su ga slali na pozajmice, dva puta u bivši klub Salernitanu, pa u Veneciju, dok je od letos član Levena sa kojim je potpisao ugovor na četiri godine.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.