UŽAS U OHAJU! Napadači upali u kuću, ubili ženu, dok je jedna trudnica izgubila bebu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2017, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U OHAJU! Napadači upali u kuću, ubili ženu, dok je jedna trudnica izgubila bebu!

Novi horor u SAD

U selu Kolrejn na obodu američkog grada Sinsinatija dvojica napadača naoružana vatrenim oružjem upala su u kuću tokom proslave povodom trudnoće ukućanke, ubili jednu ženu i ranili osam osoba, uključujući decu i trudnicu koja je izgubila bebu, prenosi Rojters pozivajući se na lokalne medije.

Ohio shooting: 1 dead, 8 wounded in ambush at gender reveal party https://t.co/B4RoIEoTFo #FOXNewsUS pic.twitter.com/lzHNfpHDIF

— Fox >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << News (@FoxNews) July 9, 2017

"Sinsinati inkvajerer" je objavio da su napadači upali u kuću sinoć, ubrzo nakon što je trudnica saopštila da nosi dečaka. Policija je navela da je ona upucana u butinu i da je dobila medicinsku pomoć, a da je druga žena ubijena, dok je među osmoro ranjenih jedna osoba u teškom stanju. Navodi se da su očevici videli kako napadači istrčavaju iz kuće i beže automobilom.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.