UFC 291: Урош Медић стигао до нове победе

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jul.2023, 02:49

UFC 291: Урош Медић стигао до нове победе

Српски „UFC“ борац техничким нокаутом стигао до деветог профи тријумфа у каријери Фото: PrtSc/Twitter/UFC Српски борац из Будисаве код Новог Сада, који иначе живи и тренира у Америци, стигао је до великог тријумфа у свом четвртом наступу за највећу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << светску ММА организацију „UFC“.
Метју Семелсбергер, амерички борац из Мериленда, био је нови изазов за Уроша Медића у легендарном октагону, овог пута у велтер категорији.
Након прве рунде која је обиловала ударачким разменама на обе стране и такође веома неизвесне друге рунде, у којој су оба борца имала успеха када је о борби на ногама реч, трећа и финална рунда донела је расплет који иде на руку младом борцу из Србије.
Успео је ручним комбинацијама Урош Медић да уздрма свог противника и да га прелепим ударцем из окрета („Spinning Back Fist“) пошаље на под, и ударцима у партеру натера судију да прекине борбу!
UROS MEDIC GETS IT DONE LATE!@urketaraketa puts an exclamation point on a BANGER #UFC291 pic.twitter.com/5WlJnGw2UM
— UFC (@ufc) July 29, 2023

Велика победа за Уроша Медића која ће му отворити врата новог „UFC“ уговора, и надамо се пружити прилику за дуеле са најзвучнијим именима најпрестижније светске ММА позорнице.

Make that two straight finishes for @urketaraketa! #UFC291 pic.twitter.com/KOJwtAxuyt
— UFC (@ufc) July 30, 2023

 
UFC 290: Volkanovski stigao do pobede nad Rodrigezom

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак UFC 291: Урош Медић стигао до нове победе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.