Izvor: Blic, 26.Nov.2016, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U svakom slučaju je SLATKIŠ: Šta mislite, da li je ovo KUCA ILI MACA?

Ovih dana glavnu pometnju na Tviteru napravila je fotografija jedne slatke životinjice oko koje su se tviteraši prepirali da li je pitanju pas ili mačka. Prilažemo sliku ovog slatkiša, a vi sami prosudite o kome se radi.

Fotografija zagonetnog bića podeljena je više od 12.000 puta dok usput svi pokušavaju da odgonetnu u koju životinju zapravo gledaju.

"Šta je ovo?", "Šta god da je, ja to želim" i "Uši su jedva vidljive, ali ga oči odaju. Zbog oblika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zenica ne može biti ništa drugo osim mačke", samo su neki od komentara.

Na kraju je ipak osoba koja stoji iza objave na Tviteru otkrila da se radi o mački. I to ne bilo kakvoj mački, već o poznatom mužjaku koji na Instagramu ima više od 162.000 obožavatelja.

O mačoru Ačumu se već pisalo u medijima, glumio je u reklamnim kampanjama i čak su ga zvali kao gosta u TV emisije.  Ima i sopstvenu stranicu na kojoj osim osnovnog opisa piše: "Neki ljudi kažu da zbog divlje dlake i jarko žutih očiju ličim na psa, na sovu, na ludog naučnika, na gremlina, ali ja sam srećan što sam samo ja. Volim svoj život i volim da svoje svakodnevne avanture delim s vama!"

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.