Izvor: Beta, 13.Jun.2017, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pucnjavi u Minhenu ranjena jedna osoba

Najmanje jedna osoba je jutros povredjena u pucnjavi na stanici metroa u predgradju Minhena, saopštila je policija.Tokom redovne policijske kontrole na stanici Unterfering došlo je do pucnjave, ali nije jasno da li je pucao policajac ili osumnjičeni, izjavio je portparol minhenske policije.Policija je kasnije na Tviteru saopštila da je najmanje jedna osoba povredjena.Prema rečima svedoka, osumnjičeni je uzeo pištolj od policajke i pucao u nju, a ranio je i druge ljude, piše minhenski list Merkur.Mesto incidenta je obezbedjeno i nema opasnosti za gradjane, saopštila je policija.
Pogledaj vesti o: Twiter,   Incident

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napadač oteo pištolj policajki u Minhenu, četvoro povređenih

Izvor: RTS, 13.Jun.2017

U pucnjavi na stanici metroa u predgrađu Minhena, povređene su četiri osobe, među kojima i policajka koja je teško ranjena u glavu, saopštila je policija. Ranjen je i osumnjičeni napadač, stanovnik Minhena, koji je priveden, prenosi AP. Prema navodima svedoka, osumnjičeni je uzeo pištolj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.