U JUTARNJEM PROGRAMU SE ČULO “ZA DOM SPREMNI”: Hrvatska u šoku!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jul.2016, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U JUTARNJEM PROGRAMU SE ČULO “ZA DOM SPREMNI”: Hrvatska u šoku!

Penzionisani i veoma kontroverzni oficir HV Mario Slaviček gostovao je u jutarnjem programu televizije HRT 4 gde je najavio da se "braniteljska udruženja i organizacije" spremaju za izlazak na sledeće parlamentarne izbore.

- Hvaljeni Isus i Marija, dobro jutro vama i gledaocima- pozdravio je voditelje na početku emisije. - SDP sačuvaj Bože, a HDZ nije ispunio svoju misiju zbog koje ga je hrvatski narod stvorio- rekao je u nastavku.

Na kraju je, kako tvrde korisnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Tvitera, sve pozdravio rečima "Za dom spremni", za šta su se voditelji izvinili gledaocima. Na snimku koji je televizija HRT objavila na svom portalu nema ovog dela, a kao vest stoji samo da branitelji izlaze na izbore.

On je rekao da "branitelje" zbog medija nazivaju "tipovima iz kladionice", pa je prozvao Milanovića i Plenkovića da "nisu branili Hrvatsku, i ne mogu sada da propovedaju kako ona treba da izgleda", i dodao da Hrvatska nema svojih medija jer su svi pod kontrolom domaćih ili stranih, prenosi Telegram.

Slaviček je u najavi svog gostovanja koju je napisao na Fejsbuku takođe pozdravio ljude sa "Za dom spremni", i tvrdi kako je urednica koja ga je pozvala suspendovana.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

USTAŠKI POZDRAV NA HRT Gost: Za dom spremni! Voditelj: Imaćemo problem!

Izvor: Kurir, 20.Jul.2016

...Šokirana voditeljka, izvinila se gledaocima uz reči: ‘Sada ćemo imati problema’..Taj deo emisije kasnije je izrezan iz snimka objavljenog na HRT-ovom portalu HRT je saopštio da je Slaviček u “Studio 4” pozvan da bi govorio borcima i njihovom sudelovanju na vanrednim parlamentarnim izborima..Potvrđujući...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.