U Dablinu oblače Rijanine postere! (FOTO)

Izvor: Poznati.info, 16.Jun.2013, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Dablinu oblače Rijanine postere! (FOTO)

Stanovnici Dablina nisu oduševljeni plakatima koji najavljuju Rijanin koncert, pa su njih nekoliko na mesto grudi odlučili da okače odeću.

Dablin protiv Rijaninih grudi | Foto: Twitter
Kad je 2011. snimala spot za pesmu “We Found Love” u Severnoj Irskoj, šokirala je farmera Alana Grahama (61) jer je žitnim poljem “paradirala” gola. On je o svojim doživljajima tada ekskluzivno progovorio za britanski >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << The Sun.
Ovoga puta problem su Rijanini (25) plakati koji najavljuju koncert na Aviva stadionu. Zapravo je reč o naslovici njenog albuma “Unapologetic” za koji je pozirala u toplesu. Jednu dojku prekrila je rukom, a preko druge je natpis s nazivom albuma.

Obučen Rijanin poster

Međutim, stanovnici Dablina nisu oduševljeni plakatima, pa su njih nekoliko na mesto grudi okačili odeću. Jedan je zaštićen crnim materijalom, a drugi haljinom bez naramenica.
- Dublin jasno i glasno kaže ne Rijaninim grudima – napisala je devojka Šarlin Charlene Lydon, koja je na Twitteru objavila fotografiju jednog od spomenutih plakata.
U sličnoj situaciji našli su se i plakati s Beyonce (31) u New Yorku na kojima u kupaćem kostimu pjevačica pozira za reklamnu kampanju H&M-a. Često ih netko oblijepi vrpcama ili folijom.

Originalni poster
 
Izvor: Alo.rs

Slične, interesantne temeProvokativna i neustrašiva: Rijana na omotu u toplesu…
Rihanna voli da ide golišava u šetnju!
Rihanna je i službeno zaražena Hollywoodom!
Rihanna zaboravila grudnjak!

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.