Twitter vest: Preminula Božen Žumbor

Izvor: NaDlanu.com, 04.Okt.2012, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Twitter vest: Preminula Božen Žumbor

Vlasnica poznate linije kozmetičkih proizvoda preminula je u svojoj kući u Beogradu posle duge i teške bolesti, što je potvrdila njena kuma - voditeljka Dragana Katić na Twitteru.

Vlasnica poznate linije kozmetičkih proizvoda preminula je u svojoj kući u Beogradu posle duge i teške bolesti.Potvrdu o smrti Božen Žumbor na Twitteru je objavila i njena kuma, voditeljka Dragana Katić.- Danas sam izgubila svoju milu Božen. Mila moja, bila je velika sreća poznavati te. Hvala >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << ti za sve. Budi konačno sa anđelima - napisala je voditeljka na svom zvaničnom Twitter profilu na kome ima 36 pratilaca. Samo dan pre toga, voditeljka je na Twitteru pomenula da slavi rođendan svoje kume - mada nismo sigurni da li iste - i to sledećim rečima:- Danas je mojoj kumi rođendan. Danas i ja slavim što već 40 godina poznajem najdivnije biće na svetu. Izvor: Svet.rs/Nadlanu.com
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.