Twitter uvodi video servis

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jan.2015, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Twitter uvodi video servis

Prema najnovijim izvještajima, Twitter planira da lansira svoj sopstveni video servis tokom narednih nekoliko nedjelja.

Kompanijin cilj, doduše, nije da se takmiči sa YouTube servisom. Umjesto toga, Twitter želi da se korisnici što češće vraćaju na ovu društvenu mrežu.

S obzirom na ogromnu popularnost Vine servisa, koji je u Twitterovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << vlasništvu, ideja o sopstvenom video servisu je potencijalno odličan potez.

Prema izvorima upoznatim sa planovima Twittera, kompanija ima namjeru da testira video fajlove sa ograničenjem njihovog trajanja na 20 sekundi.

Servis će biti ažuriran i za Twitter mobilnu aplikaciju kada bude postao dostupan, prenosi ATV.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Twitter uvodi video servis

Izvor: Capital.ba, 12.Jan.2015, 07:55

NJUJORK, Prema najnovijim izvještajima, Twitter planira da lansira svoj sopstveni video servis tokom narednih nekoliko nedjelja. Kompanijin cilj, doduše, nije da se takmiči sa YouTube servisom. Umjesto toga, Twitter želi da se korisnici što češće vraćaju na ovu društvenu mrežu. S obzirom...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.