Twitter uskoro kao YouTube?

Izvor: Mondo, 11.Jan.2015, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Twitter uskoro kao YouTube?

Dobre vesti za ljubitelje video klipova.

Foto: Twitter

Twitter će, navodno, uskoro testirati opciju objavljivanja video fajlova u trajanju od 20 sekundi.

Da li je inspiracija za to došla od velike popularnosti Vine servisa, koji je u vlasništvu Twittera, ili da bi se korisnici što više vraćali na ovu mrežu, nije pozanto, ali u svakom slučaju pozdravljamo tu nameru.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ne verujemo da se tome raduju i oni koji rade za YouTube, jer kako je počelo, Twitter jednog dana može da im postane ozbiljna konkurencija.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Twitter uvodi video usluge

Izvor: Blic, 11.Jan.2015

U narednih nekoliko nedelja Twitter će predstaviti svoju novu uslugu koja uključuje snimanje i postavljanje video snimaka na ovu mrežu...U njihovom vlasništvu se nalazi servis Vine koji omogućava snimanje do šest sekundi, ali želja čelnika Twittera je da dodatno povećaju video saobraćaj na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.