Twitter testira Bookmarks funkciju za Android

Izvor: NovaEnergija.net, 22.Jan.2018, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Twitter testira Bookmarks funkciju za Android

Twitter je prošle godine objavio da planira da predstavi bookmarking funkciju pomoću koje bi korisnici mogli da privatno čuvaju tvitove. Funkcija je potom postala deo testova, a sada 9to5Google otkriva da je “Bookmarks” funkcija primećena u najnovijoj beti za Twitter Android aplikaciju.
Korisnici će moći da Bookmarkuju tvitove, što >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << praktično čuva privatnu kopiju tvita za korisnika, koji se potom može pročitati kasnije. Ovo je bolje od trenutnog metoda čuvanja, gde korisnici mogu ili da retvituju ili da lajkuju tvit kako bi ga sačuvali, što je manje idealna situacija.
Za sada nije poznato koliko dugo se bookmarkovani tvitovi mogu zadržati. Funkcija je još uvek u beta fazi i postoje novi aspekti koji se mogu otkriti. Očekuje se da bi u skorije vreme Bookmarks funkcija na Twitteru za Android mogla biti dostupna širokom krugu korisnika.
Izvor: Ubergizmo, Benchmark

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.