Twitter spasao Weird Al Yankovica

Izvor: Domino Magazin, 21.Jun.2011, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Twitter spasao Weird Al Yankovica

Weird Al Yankovic, poznat po parodijama poznatih muzičkih hitova, rešio je problem sa pop divom Lady Gagom zahvaljujući Twitteru

Yankovic je posle višegodišnje pauze uradio parodiju na numeru “Born this way” koju u originalu izvodi Lady Gaga, ali je pred samo objavljivanje saznao da pevačica ne želi da da saglasnost da se njegova verzija emituje.

Ovu vest Yankovic je saopštio na " >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << Twitteru" svojim vernim fanovima i kako saznajemo iz “Wired” magazina, Lady Gaga i njeni saradnici su u roku od 24 sati popustili, dali blagoslov i izjavili da se radilo o nesporazumu.

Novi album Weird Ala Yankovica pod nazivom “Apocalypse” izlazi danas, 21. juna, a na njemu se nalaze dve obrade pesama Lady Gage: “Perform This Way” tj. u originaly “Born this way” i “Polka face” odnosno “Poker Face.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Twitter spasao Weird Al Yankovica

Izvor: CrveniTepih.com, 22.Jun.2011, 00:12

Weird Al Yankovic, poznat po parodijama poznatih muzičkih hitova, rešio je problem sa pop divom Lady Gagom zahvaljujući Twitteru Yankovic je posle višegodišnje pauze uradio parodiju na numeru “Born this way” koju u originalu izvodi Lady Gaga, ali je pred samo objavljivanje saznao da pevačica...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.