Twitter se izvinio korisnicima zato što je njihove brojeve telefona koristio za reklame

Izvor: Informacija.rs, 09.Okt.2019, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Twitter se izvinio korisnicima zato što je njihove brojeve telefona koristio za reklame

Twitter je saopštio da su brojevi telefona i email adrese nekih korisnika, koji su korišćeni za zaštitu naloga, kao što je dvofaktorna autentifikacija, možda slučajno korišćeni za ciljane reklame. Twitter ne zna tačan broj ljudi čiji su podaci korišćeni na ovaj način. "Lični podaci nikada nisu eksterno deljeni sa našim partnerima ili bilo kim drugim", rekli su iz Twittera. „Od 17. septembra bavili smo se problemom zbog koga se to dogodilo i više ne koristimo telefonske brojeve ili email adrese prikupljene zbog bezbednosti ili u...
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Informacija.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Twitter se izvinio korisnicima

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Okt.2019

Twitter je objavio izvinjenje korisnicima jer je "nenamjerno" koristio u marketinške svrhe telefonske brojeve i elektronske adrese koji su upisivani radi zaštite naloga.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Informacija.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Informacija.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.