Twitter sada omogućava svima da snimaju i dele audio sesije Spaces

Izvor: B92, 30.Okt.2021, 09:24

Twitter sada omogućava svima da snimaju i dele audio sesije Spaces

Slušaoci će moći da reprodukuju snimke na svojoj vremenskoj liniji.

Još u septembru, Twitter je najavio da planira da doda funkcije snimanja i reprodukcije za Spaces kako bi slušaoci mogli da pristupe audio emisijama nakon emitovanja.

Sada je web lokacija ponudila mogućnost ograničenom broju Spaces korisnika na iOS-u i svim slušaocima na iOS-u i Android-u. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Twitter kaže da je to način da oni koji prave audio sesije, poznatije na Twitteru kao Spaces, prošire vrednost svog rada i da dopru do publike koja nije uvek mogla da prati razgovore uživo.

Oni koji već imaju pristup Spaces Recording-u moraće da uključe snimanje pre pokretanja novog razgovora da bi pokrenuli funkciju. Ikona snimanja biće vidljiva svima, uključujući i slušaoce, tokom emisije. Domaćini će imati pristup snimku 30 dana nakon početnog emitovanja i moći će da ga podele i tvituju kako bi ga pratioci mogli da vide. Slušaoci će moći da puštaju snimke direktno na svojoj vremenskoj liniji - takođe će moći da ih dele, što bi moglo da dovede do većeg broja slušalaca i obožavalaca Spaces opciju.

Dok će snimak biti dostupan mesec dana, domaćini ga mogu izbrisati u bilo kom trenutku. Twitter kaže da će i dalje čuvati datoteku do 120 dana, tako da može da proverava sadržaj koji potencijalno uključuje govor mržnje, a koji je u suprotnosti sa njegovim pravilima korišćenja, u slučaju da neki korisnici prijave snimak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.